Contact

033 – 277 89 70

Spoed en bevallingen team Scherpenzeel
06-53640979

Spoed en bevallingen team Woudenberg
06-48543036

info@verloskundigen-devallei.nl 

www.verloskundigen-devallei.nl

Wat we doen

Een zwangerschap of geboorte maakt deel uit van een bijzondere tijd in je leven. In deze tijd is het belangrijk dat je terecht kunt met vragen en zorgen over je zwangerschap en dat er naar je geluisterd wordt. Ook is het prettig als er aandacht is voor je persoonlijke situatie omdat deze van grote invloed kan zijn op je zwangerschap en je beleving daarvan. In de periode van kinderwens tot de eerste boterham bieden wij persoonlijke en professionele begeleiding aan jou en je partner. Wij stemmen de zorg af op de individuele behoefte en zo nodig verwijzen wij je naar het ziekenhuis.

Wij werken in twee teams van twee verloskundigen waardoor we onze cliënten ruime tijd en persoonlijke aandacht kunnen geven. Daarbij krijgen we ondersteuning van een waarneemster en twee assistentes. Met enthousiasme en plezier begeleiden we vrouwen uit Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Overberg, Maarsbergen, Maarn en omgeving tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Naast de reguliere verloskundige zorg bieden wij kinderwensspreekuur, echospreekuur, zwangerschapscursus en babymassage.

Team Scherpenzeel (Scherpenzeel, Renswoude en Overberg) : Patricia Bult en Jorine Veldman

Team Woudenberg (Woudenberg, Maarn en Maarsbergen): Miriam van der Weijden en Anne-Marieke Honigh

Janita Speksnijder is onze vaste waarneemster en werkt voor beide teams.

Praktijkassistentes: Margreet van Wolfswinkel en Marije Veenvliet

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je al bij ons aanmelden. Je mag hier ook even mee wachten totdat je ongeveer 6 weken zwanger bent. Je hoeft niet eerst langs je huisarts. Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website.