Contact

06-41522724

06-5598 0543

Wat we doen

In de logopediepraktijk houden we ons bezig met communiceren; alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal. In de praktijk bieden wij onderzoek, behandeling, advies en begeleiding aan.

Voor zowel (kleine) kinderen als volwassenen die problemen ondervinden bij het communiceren. Er is in de logopdiepraktijk een ruime ervaring in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van de verschillenden aspecten van de communicatie bij ( kleine )kinderen en volwassenen. Wij behandelen clienten uit de wijde omgeving van Scherpenzeel.
Logopedie is een paramedisch beroep dat zich bezig houdt met preventie, onderzoek en behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Logopedie is hulpverlening bij stoornissen en beperkingen in de communicatie: een ingewikkeld proces waarin veel verkeerd kan gaan.

Communicatie is meer dan praten alleen; het omvat veel uitingsvormen waaronder taal, schrijven, begrijpen, gebaren en verstaanbaar spreken. Voor alle problemen die hiermee te maken hebben, kunt u bij de logopediepraktijk terecht. Daarnaast behandelen logopedisten ook aanverwante stoornisssen zoals slik- of ademhalingsstoorissen