Contact

033 – 277 19 07

 info@fysioscherpenzeel.nl 

www.fysioscherpenzeel.nl

maandag t/m vrijdag
8.00 tot 18.00 uur 

maandagt/m donderdag
18.30 tot 20.30 uur

Wat we doen

In het Therapie & Trainingscentrum Scherpenzeel begeleiden wij u bij het welzijn van uw lichaam op het gebied van spieren, gewrichten, longen, bloedvaten en houding.
Dit doen wij door het verbeteren of het in stand houden van het bewegen: het opheffen, verminderen of compenseren van klachten; het begeleiden van het herstel; het beïnvloeden van uw houding, gedrag en leefstijl en het voorkomen van klachten.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten, specialistische  behandelingen:
– fysiotherapie
– manuele therapie
– bekkenbodemtherapie
– (lymf) oedeemtherapie
– podologie
– acupunctuur / Mora
– haptonomie
– dry needling
– schock wave

Maar ook voor verschillende trainingen om verantwoord te bewegen, al dan niet op medische indicatie.

Vrije fitness

U kunt bij ons (ook zonder medische indicatie) onder deskundige leiding fitnessen. Wilt u uw conditie op peil houden? Kom dan bij ons bootcampen, Nordic walken of doe mee met een van de oefengroepen. Voor mensen met Parkinson, COPD en fibromyalgie verzorgen we speciale behandelingen die worden gegeven door gecertificeerde therapeuten (aangesloten bij het Parkinson- en COPD netwerk). Al onze therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en geregistreerd voor hun specialismen. Voor de meeste behandelingen heeft u geen verwijzing nodig.