Contact

033 – 277 88 09

Huisartsenpraktijk De Vlieter

Openingstijden:
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
8.00 – 17.00 uur

dinsdag
8.00 – 13.00 uur

Wat we doen

Huisartsenpraktijk De Vlieter is de praktijk van mevr. J.S.D. Mulder in samenwerking met mevr.Y.van Melick. Josje Mulder begon haar praktijk in 1980. In 2007 werd de praktijk uitgebreid met mevr.Y.van Melick. 

Het is een modern georganiseerde rustige praktijk waar, door het hele team, met enthousiasme en plezier wordt gewerkt. Goede en adqeuate zorg leveren is voor het team vanzelfsprekend, waarbij we aandacht voor de psycho-sociale situatie erg belangrijk vinden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel wat blijkt uit het feit dat de praktijk het keurmerk “praktijkaccreditatie” heeft verworven. Preventie en het behandelen van risicofactoren vormen een steeds belangrijker deel van ons werk. Praktijkverpleegkundige Miriam Rutten richt zich hier op. Daarnaast begeleidt zij diabetes  en COPD patiënten. Verpleegkundige Marchien van Dijk werkt –  ook voor patiënten van de andere huisartsen – voor de ouderen in onze praktijk. We werken in nauwe samenwerking met de andere zorgverleners in “het Foort”.

De praktijk is een opleidingspraktijk voor huisartsen. Ervaring en nieuwe wetenschappelijke kennis worden gecombineerd en de toekomst van de huisartsenzorg blijft gewaarborgd.

Naast haar praktijk is Josje Mulder betrokken bij nascholing en coaching van huisartsen.