Contact

033-2771210

info@apotheekscherpenzeel.nl

Apotheek Scherpenzeel

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
8.00 – 18.00 uur

Wat we doen

Apotheek Scherpenzeel verzorgt de levering van medicijnen aan de inwoners van Scherpenzeel en Renswoude. Wij verzorgen de medicatiebewaking door te controleren of uw nieuwe medicijnen goed samen gaan met wat u al gebruikt. We kunnen u voorlichten over bijwerkingen, medicijngebruik in de zwangerschap en allergieën.
We doen regelmatig mee aan landelijke acties zoals bijvoorbeeld bloedsuikermetingen.
In de apotheek hebben we ook een ruim assortiment van zelfmedicatie. Bij kleine kwaaltjes kunt bij ons terecht voor advies over de beste behandeling of producten. We verkopen ook huidverzorgingsproducten, handige reismiddelen en babyproducten.

Ons team bestaat uit 2 apothekers, 14 apothekersassistenten, een farmaceutisch consulente, een medewerkster en 2 bezorgers.
Apotheek Scherpenzeel is een erkende opleidingsapotheek en er zijn dan ook regelmatig stagiaires in de apotheek te vinden.

Afhalen van medicijnen

Herhaalrecpeten die voor 10.00 uur bij uw huisarts zijn aangeboden, kunt u de volgende dag na 15.00 uur ophalen in de apotheek. Spoedmedicatie krijgt u natuurlijk direct aan de balie mee.

Afspraak maken

Als u vragen heeft over uw medicijnen kunt u ons altijd even bellen of langs komen. Het is ook mogelijk om een ( gratis ) persoonlijk gesprek met de apotheker aan te vragen. In de apotheek is een spreekkamer waar u in alle rust uw vragen kunt stellen. Geef gerust aan dat u er gebruik van wilt maken.

Voor cliënten die niet zelf langs kunnen komen, hebben we een bezorgservice die uw medicijnen bij u thuis kan bezorgen. ook bieden wij u de mogelijkheid  dat een van onze assistente bij u langs komt om voorlichting te geven over het gebruik van uw medicijnen, bijvoorbeeld van de overgang naar gesorteerde medicijnen per dosering (baxter).

Openingstijden

De apotheek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Buiten deze tijden kunt u terecht bij de dienstapotheken van Amersfoort ( Meander ) en Ede ( Gelderse Vallei ).