Contact

033 -211 0040

Spoed en bevallingen
06-53640979

info@verloskundigen-maeva.nl

 

www.verloskundigen-maeva.nl

 

Kraamcentrum

033-2110040

info@kraamcentrum-maeva.nl

 

 

Wat we doen

We werken in een klein team waardoor we betrokken zijn in je zorg. Of dit nu voor je zwangerschap is, voor het plaatsen van een spiraaltje of de nazorg na je bevalling. In een klein team werken we nauw samen en hebben we geregeld overleg over de cliëntenzorg.

Spreekuren houden we in 2 gezondheidscentra. In Scherpenzeel in eerstelijnscentrum ’t Foort en in Renswoude in gezondheidscentrum de Taets. In beide centra werken we goed samen met de huisartsen, fysiotherapeuten, consultatiebureau’s en de apotheek.

Wij streven naar in een persoonlijke begeleiding voor- tijdens en na de zwangerschap voor jou en je partner. Hierbij steken we veel tijd in de begeleiding en stemmen we de zorg af op jullie individuele behoeften.

Door ons volledig zorgaanbod, met onder anderen anticonceptiespreekuur en coaching, kunnen we een compleet pakket aanbieden voor vrouwen.

We kijken uit naar een mooie en bijzondere tijd met jullie.

 

Verloskundigen: Patricia Bult, Lisanne de Bree, Jaqueline Westenberg en waarneemster Esther Udo

Praktijkassistentes: Margreet van Wolfswinkel en Iris Davelaar

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je al bij ons aanmelden. Je mag hier ook even mee wachten totdat je ongeveer 6 weken zwanger bent. Je hoeft niet eerst langs je huisarts. Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website.

Als aanvulling op Verloskundig en Vrouwencentrum Maeva hebben wij begin 2024 Kraamcentrum Maeva opgericht.

Je kan hier terecht voor het aanmelden van kraamzorg

Persoonlijke zorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring is gebleken dat het prettig is om met een vaste kraamverzorgster te maken te hebben. Daarom streven wij ernaar dat de zorg de gehele kraamperiode door dezelfde kraamverzorgster wordt gegeven.

Doordat de kraamverzorgsters nauw samenwerken met de verloskundigen van Maeva wordt de zorg in het kraambed optimaal.

De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby.

Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Het takenpakket van de kraamverzorgster is afhankelijk van je eigen wensen. In overleg met de kraamverzorgster bepaal je wat haar taken zullen zijn. Verder zal de kraamverzorgster je ruimschoots voorzien van adviezen en tips over de voeding en verzorging van je baby. Je kunt met alle vragen over de bevalling en kraamtijd bij de kraamverzorgster terecht. De kraamverzorgster zorgt ervoor dat je na afloop van de kraamtijd de verzorging van je kindje vol vertrouwen kunt voortzetten.